خانه >> شهرسازی >> سایر موضوعات >> فضای عمومی در کنار ساحل مالاگا

فضای عمومی در کنار ساحل مالاگا

پروژه ی OF SURPRISES EL PALMERAL فضای جدیدی برای شهر مالاگا در اسپانیا ایجاد کرده است که هدفش تبدیل شدن به یک مکان شاخص عمومی است که نیاز به همزیستی مسالمت آمیز با شهر دارد.
فضای عمومی در کنار ساحل مالاگا
سالن نشیمن مربع شکلی که مشرف به دریای مدیترانه است، سه عنصر اساسی را در بر دارد. قالب های همسان درختان نخل، آلاچیق طویلی که به موازات حوض اجرا شده است و یک صفحه اتصال به شهر.

به گزارش معماری نیوز، سرسرا بخشی از یک مسیر عابر پیاده جدید میباشد که در میدان De la Constitutuin شروع شده و به طور پیوسته از کنار خیابان Larios امتداد یافته و به میدان De la Marina میرسد.

به دلیل آن که مسیر عابر پیاده از روی صفحه متصل به شهر عبور مینماید، زیر کف آن فضای نخل را روشن میکند.

پیاده رو مستقیماً در زیر سایه آلاچیق ادامه دارد و به سوی نخل به صورت مارپیچ و عمیق تر امتداد یافته است و این برنامه شامل طیف گسترده ای از جذابیت هایی ست که سناریوی طرح نخل را دنبال میکند و در نهایت به میدان وقت گذرانی میرسد، و این فضای دیدار یا قدم زدن به طور آزادانه و شلوغی پر جنب و جوش، در واقع نقطه ی مقابل آرامش نخل می باشد.

نهایتا در پایان مسیر لامپ، فلشرهای مالاگا و دروازه دریا که یک جبهه جدید از مالاگا رو به کلیسای جامع است قرار دارد. فارغ از نمای صلب سیلو و انبار بندر، استراحتگاه در یک زمینه سرسبز توسط یک پرده شفاف تشکیل شده است. کف و پرده مات بیشه گردشگاه عمومی همانند یک آلاچیق با نور سوزنی بلورین معلق است.

فضای تو در توی جلوی نخل و سوار بر آلاچیق، یک فضای کم جهت ساده و روشن میباشد. برای شکستن یکنواختی بیش از حد، معمار برای تغییر المان ها به دستکاری نور طبیعی و مصنوعی توسل جسته است، و با ایجاد توالی لایه های ردپا و گام های مختلف و تصادفی، بازی با نور و سایه را ارائه نموده که با توجه به زمان تغییرات با زاویه خورشید و روز، به عنوان منبع نور طبیعی یا مصنوعی می باشد.

حتما بخوانید:  زنها.مردها فضاها

موزه دریایی به عنوان بخشی از سناریو، در ایستگاه واقع شده است. سه جعبه شیشه ای شفاف به دنبال یک علامت حجمی در موقعیت عمود بر حوض ها روی میله های طبقه همکف با طرح باز ساخته شده اند، برای حداکثر سطح بصری نفوذپذیر عابر پیاده از شهر رو به دریا و پارک، دید بازدیدکنندگان از پارک بیش از یک گونه مجزای گیاهی و یک تراکم در یک خانه شفاف خواهد بود.

طبقه همکف توسط پلت فرمی از سنگ ساخته شده و پیش آمدگی ساختمان را اشغال نموده است. در زیر ایوان بزرگ دسترسی تنها با یک سطح کوچک محقق گشته است و یک محوطه شیشه ای، لابی و هسته عمودی ارتباطات را در برمیگیرد.

حجم هایی که کشتی ها را تعریف می نمایند در ظاهر به عنوان سه جعبه نور و پوسته صاف مبهم اند که با پوشش گیاهی که آن ها را احاطه کرده در هم می آمیزند.

جعبه نور با ضخامت متغیر، پوست محافظی است که درون یک جعبه بسته را به طور متقاطع میپوشاند و تنها در دیواره های شمال و جنوب و سمت پاسیو باز است. در طول شب، این “جعبه نور” بزرگ؛ به نور، رنگ و حرکت اجازه نفوذ میدهد و محیط زیست مجموعه ای از سه ساختمان شاخص از پارک خواهد بود.

همچنین ببینید

طرح بازسازی هائیتی

این زمین‌لرزه که کشور هائیتی را لرزاند و در جمهوری دومینیکن نیز احساس شد، بدترین ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین ارسال های انجمن